Parhaat pienet ja pakettiautomaiset tila-autot

1. VW Caddy Kombi

Paras pakettiautomainen tila-auto. Henkilöautomaista mukavuutta ja meluttomuutta on tästä autosta turha etsiä samoin kuin näppärää muunneltavuutta. Hyvän sijoituksen varmistaa vanhan Touranin perustekniikka.

2. Kia Venga

Venga on sukupuuttoon kuolevan pienten tila-autojen valikoiman parhaimmistoa. Vengalla on korkeutta 1,6 metriä, mikä auttaa hyvien takaistuintilojen luomisessa. Kehittämisen tarvetta olisi äänieristyksessä ja ajettavuudessa.

3. Citroën Berlingo/Peugeot Rifter / Opel Combo

Berlingo ja Rifter edeltäjineen ovat pakettiautopohjaisten pienten tila-autojen konkareita ja edenneet kolmanteen sukupolveen. Auto on edelleen käytännöllinen ja kuljetuskykyyn nähden halpa. Myös varustelu ja viimeistely ovat parantuneet.

4. MB Citan

Citan on vuonna 2008 esitelty Renault Kangoo, jota on ulkoisesti ja sisustukseltaan muutettu Mercedeksen kaltaiseksi. Citanissa on hyvät tilat ja mukava jousitus. Törmäystestitulos sai osakseen arvostelua. 

5. Ford Tourneo Connect

Tourneo Connect ei ole aivan yhtä henkilöautomainen ja hienostunut kuin kilpailijansa. Esimerkiksi jousitusmukavuus ja melutaso jäävät jälkeen. Tilaa on mainiosti ja kolariturvallisuus luokkansa paras.

Tärkeimpien malliversioiden pisteet ja muiden mallien sijoitukset

Arvosteluperusteet

 

                     Takaisin