Mikä www.ajovalo.net?

Ajovalo.net on puolueeton yhden henkilön ylläpitämä sivusto. Sivut ovat osa autoharrastustani. Kiinnostukseni ja samalla sivuni suuntautuvat ensisijaisesti "tavallisiin" autoihin. Sivuston keskeisin sisältö painottuu tiedon antamiseen uusien ja käytettyjen autojen ostajille ja autoharrastajille. Sivusto on perustettu vuoden 2001 lopussa. Keskimääräinen kävijämäärä on syksyllä 2006 ollut noin 5500 kävijää päivässä. Kävijämäärä on myöhemmin vakiintunut tälle tasolle alan sivustotarjonnan lisäännyttyä.

Minulla ei ole minkäänlaisia sidonnaisuuksia autoalalla toimiviin yrityksiin. Sivuilla olevat kuvat ovat pääosin valmistajien ja maahantuojien lehdistökuvia, joiden julkaisemiseen on pyydetty lupa. Oma autoni on Audi A6 3.0 TDI quattro. Mitään suosikkimerkkejä tai -valmistusmaita minulla ei ole. Kaikki tähän mennessä omistamani autot ovat olleet eri merkkiä.

Sivujeni parhaat uudet -osiossa esitetty paremmuusjärjestys perustuu omaan käsitykseeni esittämieni kriteerien mukaan pisteytettynä eikä paremmuusjärjestys ole absoluuttinen totuus asiasta. Pisteisiin vaikuttavat omien kokemusten lisäksi eri autolehtien käsitykset autoista. 

Ajovalo.netin aineistoa ja muuta tuottamaani materiaalia on julkaistu myös Automerkit.fi -sivustolla, jossa pääosa uudesta materiaalista julkaistaan. Ajovalo.netissä lähinnä ylläpidetään aikaisemmin tuotettuja aiheita.

Timo Nurmela
 

Takaisin